Welkom bij Alpiek

Trotse gold partner Odoo

Bel ons op 085 - 3330008 of mail naar info@alpiek.nl

Alpiek: wie wij zijn

Het Alpiek team bestaat uit 11 personen, waarvan 7 ervaren consultants met langjarige bedrijfservaring en ieder een eigen specialisatie. De implementatie van bedrijf software gebeurt altijd in teams waarbij wij probleemloos de business consultancy rol op ons nemen.
Het consultant team wordt ondersteund door 2 ontwikkelaars die ervoor zorgen dat jouw USP's binnen de ERP implementatie verankerd worden. 

Wat wij doen

Wij helpen bedrijven met het implementeren van een ERP bedrijf software systeem. Als platform hebben wij gekozen voor Odoo.
Na vele jaren gewerkt te hebben met de legacy systemen als SAP, Exact, AFAS, Oracle e.d. was de verrassing groot toen we Odoo ontdekte: een open source ERP systeem dat én plezierig werkt én beschikbaar is tegen aantrekkelijke tarieven. 

Odoo is echter meer dan een ERP systeem, het levert functionaliteit om vrijwel alle processen (denk aan: CRM, inkoop- en verkoopbeheer) in jouw bedrijf te ondersteunen jou helpt bedrijfsprocessen te verbeteren.

Het Alpiek team staat klaar om je meer informatie te geven en te helpen met een eventuele implementatie..

Meer weten over Odoo

Ons team

Alpiek is een groep enthousiaste mensen die gezamenlijk hebben besloten bedrijven te helpen met de implementatie van een ERP systeem.
Wij willen geen "urenfabriek" zijn, wij willen een partner van de klant zijn waarmee wij op basis van vertrouwen en gelijkwaardigheid de gezamenlijke reis, die implementatie heet, aangaan.  

Het Alpiek team

Door een verkeerde link in de mail kan het zijn dat je op de verkeerde pagina bent terecht gekomen, ga hier naar de blog van Maarten over 'onderhanden werk'.

Odoo versie 15

Ook in Odoo 15 zit weer een groot aantal verbeteringen en nieuwe features!

Wat is Odoo ERP bedrijf software?

Odoo is een online all-in-one ERP systeem. Dit betekent dat alle administratieve IT wensen kunnen worden ingevuld met de bedrijf software van Odoo. Je moet hierbij denken aan: ERP, CRM, MRP, HR, productie besturing, voorraadbeheer, Inkoop, facturatie, offertes, maar ook webshop, website, POS en nog veel meer. 

Odoo biedt verschillende bedrijfsapplicaties (apps) aan die volledig met elkaar zijn geïntegreerd.

Odoo draait in de cloud. Odoo Enterprise is een product van Odoo SA. Implementatie partner Alpiek BV, official Gold Partner van Odoo, zorgt voor de ondersteuning van klanten.

Odoo ERP live ervaren?

Kom beleven hoe open source bedrijf software Odoo werkt voor jouw bedrijf! Live in het Alpiek Experience Centre in Oisterwijk.

Een goede keuze maken voor een ERP systeem voor jouw bedrijf kan lastig zijn. Hoe goed je je ook verdiept in het systeem, je weet nooit precies hoe het er in de praktijk uit gaat zien.

Om écht te ervaren hoe Odoo kan werken voor jouw bedrijf heeft Alpiek het Alpiek Experience Centre bedacht waar we Odoo speciaal voor jouw bedrijf inrichten.  


Meer info en aanmelden

Onze kernwaarden

Wij werken

- Op basis van gelijkwaardigheid

- Met wederzijds vertrouwen

- Aan een lange termijn relatie

- Aan een gezamenlijke reis

- Transparant

- Integer

Onze specialisatie

Hoewel Odoo een zeer breed inzetbare oplossing is en eigenlijk alle soorten bedrijven ondersteunt werken wij vooral samen met handels- productie- en servicebedrijven.

Zeker als deze bedrijven ook nog speciale wensen hebben zoals EDI, koppelingen met bestaande webshops en websites e.d. zijn wij de juiste partner.

Meer info

Onze werkwijze

We zien het implementeren als een gezamenlijke reis.
Als voorbereiding beginnen we altijd met een analyse. Tijdens de analyse bepalen we hoe de wensen en eisen definitief worden ondersteund met Odoo.

Vervolgens maken we een Proof Of Concept. Deze POC is gebaseerd op Odoo, zonder aanpassingen en koppelingen.

Tenslotte worden eventueel maatwerk en koppelingen ontwikkeld en gaan we over naar de definitieve oplevering. Training is een belangrijk onderdeel van onze aanpak: wij leveren de tractor, het ploegen doe je zelf.

Kies voor Odoo!


Waarom Odoo? Odoo is een all-in-one ERP-systeem. Dit betekent dat alle administratieve IT wensen kunnen worden ingevuld met Odoo. 

Wil jij Odoo graag in jouw bedrijf implementeren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je graag en zullen je, als implementatie partner, in het proces ondersteunen en helpen waar dat dat nodig is.

Hieronder zetten we graag een paar voordelen van Odoo op een rijtje.     

Odoo • Tekst en afbeelding

Automatiseren

Odoo ondersteunt jou met de dagelijkse werkzaamheden in je bedrijf. Van CRM, marketing, verkoop, offertes, factureren, voorraadbeheer, inkoop, boekhouding, en nog veel meer!

Door Odoo te gebruiken worden alle gegevens opgeslagen op een centrale plaats en wordt alles aangestuurd vanuit één systeem. 

Tijdsbesparing

Door de bedrijfsprocessen te automatiseren met Odoo, levert dit voor jou en je collega's een enorme tijdsbesparing en efficiëntieverbetering op.

Odoo koppelt namelijk alle gegevens binnen een bedrijf met elkaar, waardoor je niet elke keer jouw data opnieuw hoeft in te voeren in ieder systeem. 

Meer plezier

Als een gevolg van het automatiseren van de bedrijfsprocessen en de tijdsbesparing, heb je meer tijd voor wat er echt toe doet: de activiteiten waar je kracht en energie uit haalt.

Plezier in je werk geeft immers het meeste en beste resultaat zowel op de korte als de lange termijn.


Odoo training nodig?                     Alpiek Trainingscentrum

Aan de slag met Odoo!


Wil je zelf ervaren hoe Odoo werkt?


Plan gratis een demo

Odoo afbeelding en tekstblok

Implementeren

Wanneer je besluit om Odoo in jouw bedrijf te implementeren, is het verstandig om met een Odoo-specialist in zee te gaan.

Alpiek BV is een van de grootste Odoo implementatie-partners in Nederland. Alpiek BV is Gold Partner van Odoo en daarmee tot het hoogste niveau gecertificeerd. Wij onderscheiden ons door onze brede kennis en ervaring en zorgen hiermee voor duurzame implementatie van Odoo.  

Wij helpen je graag verder en begeleiden overal waar nodig.

  Over Alpiek                 Wereldspelers gebruiken Odoo, u ook?

Heineken, Hyundai, Toyota en 3.000.000 andere

gebruikers zijn je inmiddels al voor gegaan.


Neem contact op

Enkele van onze referenties

Demo logo