Dutch Beer Craft Conference
22 januari 2019
20 december, 2018 in
Dutch Beer Craft Conference
Alpiek, Carlijn Peeters

Het is weer bijna zover. Op 22 januari 2019 wordt de derde editie van de Dutch CRAFT Beer Conference georganiseerd. Dit evenement zal plaats vinden in de Fokker terminal in Den Haag, waar je workshops kunt bijwonen, je kunt luisteren naar (inter-)nationale sprekers, en vele standhouders kunt bezoeken waaronder ons bij stand 44. Zien we jou ook op 22 januari?

De Dutch CRAFT Beer Conference vindt elk jaar plaats en richt zich op het delen van kennis het het inspireren van de bezoekers. Deze kennis wordt gedeeld met elkaar, zowel tussen brouwers en leveranciers of onderling, in de grote beurshal, dat ook wel informatiemarkt wordt genoemd. Hier zijn wij net als vorig jaar ook te vinden, ditmaal bij stand 44. De beurshal is groter dan vorig jaar en staat vol met diverse stands die je kunt bezoeken zoals leveranciers van brouwproducten en -diensten. Bij ons kun je terecht om alles te weten te komen over het ERP systeem Odoo en wat voor mogelijkheden en uitkomsten dit biedt voor jouw brouwerij. Zo kan Odoo je bijvoorbeeld helpen met de accijnsadministratie, het brouwproces, receptuur, tracking & tracing, en nog veel meer. Wil je hier alvast wat meer over weten? Bezoek dan onze pagina voor branch oplossingen voor brouwerijen of neem contact met ons op. 

De beurs is de hele dag te bezoeken op 22 januari 2019, dus kom zeker een kijkje nemen of een praatje maken!
Jij komt toch ook?


Wil je weten welke leveranciers er allemaal nog meer in de beurshal te vinden zijn, of wil je je aanmelden? Bezoek dan de website van Craft. 

Odoo afbeelding en tekstblok
Odoo afbeelding en tekstblok
in Blog
Dutch Beer Craft Conference
Alpiek, Carlijn Peeters 20 december, 2018
Deel deze post
Labels
Archiveren