Het ontstaan van de krachtige Odoo Gold Partner Alpiek
6 juli, 2018 in
Het ontstaan van de krachtige Odoo Gold Partner Alpiek
Alpiek, Carlijn Peeters

Het ontstaan van de krachtige Odoo Gold Partner Alpiek

Sinds 1 februari 2018 hebben de Odoo partners Stelder Verspeek Software BV en Reddconnect BV hun activiteiten op het gebied van Odoo samengevoegd in een nieuw bedrijf, Alpiek BV. Deze sterke combinatie zal ervoor zorgen dat klantondersteuning en implementatietrajecten naar een nog hoger niveau worden getild. Maarten Bressers verwoordt het als volgt: “Odoo is een brede oplossing. Het is belangrijk om alle specialisme op een goed niveau in je team te verzamelen. De noodzaak van een grote sterke speler in de markt is duidelijk. Met Alpiek BV zijn we ineens één van de grote spelers in de Nederlandse markt.”

Bart Stelder vertelt dat hij ervan uitgaat dat hij met Alpiek de weg is ingeslagen die hij al jaren voor ogen heeft, namelijk het bouwen aan één grote en sterke Odoo implementatie partner in Nederland.
Odoo richt zich op het MKB. Dit zijn bedrijven met een grootte van 5 tot 250 medewerkers. Zeker voor de bovenkant van het MKB is het van belang dat er een grote Odoo partner is die diepgaande kennis en kunde heeft en meerjarige zekerheid biedt. 

Marc Verspeek ziet ook meer mogelijkheden. “Met het kennisniveau binnen Alpiek is het mogelijk om bedrijven niet alleen te ondersteunen bij een Odoo ERP-implementatie, maar klanten ook te helpen bij het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen.”
Odoo is een mooie oplossing, die alleen succesvol kan zijn als het goed is geïmplementeerd. En dit houdt niet op na de oplevering. Een goede ondersteuning bestaat uit analyses, advies, configuratie, projectmanagement, training en aftersales support. Met de nieuwe Alpiek organisatie kunnen we dit op een professioneel niveau bieden. Mede daarom heeft Odoo SA, de leverancier van de Odoo software, Alpiek BV inmiddels op het hoogste niveau gecertificeerd, als Gold Partner.
Odoo afbeelding en tekstblok

 

Wij bedanken alle klanten voor hun vertrouwen in Reddconnect en Stelder Verspeek Software in de afgelopen jaren. Met het nieuwe Alpiek BV zullen we u nog beter kunnen bedienen. We wensen onze nieuwe klanten een succesvol implementatietraject en zorgeloos gebruik van Odoo. 

in Blog
Het ontstaan van de krachtige Odoo Gold Partner Alpiek
Alpiek, Carlijn Peeters 6 juli, 2018
Deel deze post
Labels
Archiveren