Stress door last-minute kerstinkopen binnen jouw bedrijf?
Odoo biedt een uitweg
20 december, 2018 in
Stress door last-minute kerstinkopen binnen jouw bedrijf?
Alpiek, Carlijn Peeters

Elk jaar is er de week voor kerst sprake van top drukte in winkels en supermarkten, door last-minute aankopen van cadeautjes of ingrediënten voor het kerstdiner. Vooral 23 december is vaak de drukste dag, vooral voor supermarkten, gezien de meeste winkels met de kerst dicht zijn en er dus voldoende ingeslagen moet worden. Herkent u dit bij uw bedrijf en levert het wat stress op? Dit is niet nodig. Met Odoo kun jij rustig alles afhandelen en op orde houden deze week, zodat je optimaal van je kerst kunt genieten.

Odoo Point of Sale

Odoo Point of Sale (POS) is geïntegreerd met de Odoo boekhouding en voorraadbeheer module. Hierdoor wordt de voorraad meteen geüpdatet wanneer jij een product verkoopt en weet je precies hoeveel je nog van het product in voorraad hebt, handig toch? Daarnaast biedt de easy-to-use interface de mogelijkheid om verschillende klanten te helpen op hetzelfde moment, en kan de boekhouder meteen in real time zien wat er allemaal is verkocht.

Meer over Odoo POS


Odoo Inkoopbeheer

Ben op tijd met het plannen van nieuwe voorraad, vooral met deze periode. Met behulp van Odoo hoef je hier echter geen zorgen meer over te maken. Voorkom dat je een kritisch voorraadniveau bereikt met als gevolg dat je jouw klanten niet meer van dienst kunt zijn. Stel via Odoo in wat de minimale voorraadaantallen moeten zijn, waardoor inkoopadviezen automatisch worden gegenereerd. Kom dus nooit met een tekort aan voorraad te zitten, zelfs niet met de kerst! 

Meer over Odoo Inkoopbeheer


Odoo boekhouding

Na deze drukke periode is het altijd fijn om even te kijken hoe alles ervoor staat. Met Odoo boekhouding heb je binnen enkele klikken een rapportage geopend waarin je duidelijk een overzicht krijgt van jouw inkomsten en uitgaven, gezien deze module is geïntegreerd hoef je hier verder niets meer voor te doen. Start dus gewoon je laptop op of pak je telefoon bij de hand en bekijk de facturen en/of om je bedrijfsdata te bekijken. 

Meer over Odoo boekhouding


Dit zijn maar drie van de vele modules die Odoo aanbiedt en jou door drukke, maar ook minder drukke, periodes kan slepen. Wil je meer weten over welke mogelijkheden Odoo voor jouw bedrijf kan bieden? Bekijk dan welke modules Odoo aanbiedt. Wij wensen iedereen een fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar!


in Blog
Stress door last-minute kerstinkopen binnen jouw bedrijf?
Alpiek, Carlijn Peeters 20 december, 2018
Deel deze post
Labels
Archiveren