Een ERP systeem

Wat is het en heb ik het wel nodig?

ERP systeem Odoo

Wij bij Alpiek zijn van mening dat een ERP systeem niet complex hoeft te werken. Een software oplossing voor alles wat jouw bedrijf nodig heeft. Of je nu retailer, groothandel, service bedrijf of een productie bedrijf bent. Odoo biedt dit!

Alle informatie altijd en overal

Als het systeem volledig geïntegreerd werkt, betekent dit dat je op ieder moment kunt beschikken over alle informatie om de juiste beslissingen te kunnen nemen.

Odoo is innovatief

Odoo is een combinatie van CRM, WMS, inkoop en MRP, en nog veel meer en ook nog eens volledig geïntegreerd. Als modern ERP systeem is het voorzien van webshops, social media en marketing ondersteuning. Uiteraard draait Odoo in de cloud en is het beschikbaar op alle platforms als PC, tablet en smartphone.

Oplossingen zoals de bestaande dure en complexe systemen als SAP, Salesforce en Netsuite zijn met Odoo volledig overbodig geworden.

Hoe werkt Odoo?

De ERP software van Odoo is door haar modulariteit geschikt voor iedere bedrijfsgrootte.
Breng structuur aan in je bedrijfsprocessen en automatiseer ze door het gebruik te maken van alle beschikbare standaardapplicaties die perfect met elkaar integreren.


Alpiek wil je graag helpen met het optimaal inrichten van de applicaties. 

Laat meer zien!


Odoo heeft inmiddels 5.000.000+ gebruikers.

Doe ook mee. Alpiek helpt je graag.