ERP systeem

Wat is het en heb ik het wel nodig?

Odoo? ERP?


Wij zijn van mening dat een ERP systeem niet complex hoeft te werken, dat al je behoefte met een systeem moet kunnen worden gedekt. Odoo biedt dit. En software oplossing voor alles wat je bedrijf nodig heeft of je nu retailer, groothandel, service bedrijf of een productie bedrijf bent. 

Alle informatie altijd en overal

Zeker als het systeem volledig geïntegreerd werkt betekent dit dat je op ieder moment kunt beschikken over alle informatie om de juiste beslissing te nemen.

Odoo innovatief?


Odoo is een combinatie van CRM, WMS, inkoop en MRP, en nog veel meer en ook nog eens volledig geïntegreerd. Als modern ERP systeem voorzien van webshops, social media en marketing ondersteuning. Uiteraard draait Odoo in de cloud en is het beschikbaar op alle platforms als PC, tablet en smartphone.

Oplossingen zoals de bestaande dure en complexe systemen als SAP, salesforce en Netsuite zijn met Odoo volledig overbodig geworden.

Hoe werkt Odoo?


De ERP-software van Odoo is door haar modulariteit geschikt voor iedere bedrijfsgrootte. Breng structuur aan in je bedrijfsprocessen en automatiseer ze door het gebruik te maken van alle beschikbare standaardapplicaties die perfect met elkaar integreren.


Alpiek wil je graag helpen met het optimaal inrichten van de applicaties.