Welcome!

This community is for professionals and enthusiasts of our products and services. Share and discuss the best content and new marketing ideas, build your professional profile and become a better marketer together.

0

0
Avatar

Patrick Ariëns

--Patrick Ariëns--

1006
| 2 0 1
Oisterwijk, Nederland
--Patrick Ariëns--
Patrick Ariëns
Op 17-07-18 08:53

Maak gebruik van <routes> op de sales.order.lines (per route aangeven in de instellingen of de route ook in de verkooporderregel geselecteerd mag worden) die gekoppeld zijn aan de <handeling> op een stuklijst. 

In een stuklijst selecteer je een handeling, oftewel een bewerkingsactie, die gekoppeld is aan een nieuwe mrp/productie route die je aanmaakt in routes. 

LET OP / BELANGRIJK: Zodra je meerdere stuklijsten instelt op één product en je d.m.v. routes de stuklijsten gaat kiezen moet je er voor zorgen dat op ALLE stuklijsten op desbetreffend product een <handeling> staat ingesteld. Heb je dat niet gedaan, dan zal Odoo altijd eerst de stuklijst gebruiken waar geen <handeling> op staat ingesteld.


Blijf geïnformeerd

Over deze community

This community is for professionals and enthusiasts of our products and services. Share and discuss the best content and new marketing ideas, build your professional profile and become a better marketer together. Lees de regels

Vraag hulpmiddelen

0 volger(s)

Statistieken

Gevraagd: 17-07-18 08:49
Gezien: 1553 keer
Laatst bijgewerkt: 17-07-18 08:53