Bel ons gerust +31 (0) 85 333 000 8

             
         

Helpdesk

Een goede klantenservice zorgt voor meer tevreden en toenemende klanten

Verbeter de klantenservice van jouw bedrijf met Odoo

Door middel van automatisering creëer je een je een duidelijk overzicht van de tickets die binnenkomen in deze app, waarna je in één oogopslag kunt bekijken in welke afhandelingsfase de tickets zich bevinden. Bovendien kun je inzien per ticket welke werknemer ervoor is aangewezen en hoe de workload in het algemeen is verdeeld.

Odoo afbeelding en tekstblok

Al uw tickets in één duidelijk overzicht

Door middel van een kanban weergave, krijg je een helder overzicht van het aantal tickets die er zijn, en welke werknemer is aangewezen per ticket. De tickets kunnen, afhankelijk van hun prioriteit, worden gepositioneerd en opgelost. In dit gehele proces kun je bovendien ook zien wat de status is van de tickets. Je kunt bijvoorbeeld zien of er nieuwe tickets binnen zijn gekomen, welke er zijn opgepakt en welke zijn afgerond.  

Help jouw klanten optimaal

Ook kun je met de Odoo Helpdesk jouw eigen platform opzetten voor selfservice. De meeste vragen van jouw klanten kunnen waarschijnlijk via FAQ's of video's al worden opgelost. Zo niet, dan worden de klanten automatisch gelinkt aan een ticket.  


Odoo tekst en afbeelding blok
Odoo afbeelding en tekstblok

Hogere productiviteit 

Door de Odoo Helpdesk kun je SLA-regels opstellen waardoor acties automatisch uitgevoerd kunnen worden. E-mails en acties die betrekking hebben tot de verschillende fasen waarin een ticket zich bevindt, kunnen worden geautomatiseerd. Ook valt een LiveChat mogelijkheid binnen deze module. Door vooraf antwoorden op te stellen, kan er meteen en snel worden gereageerd op LiveChat berichten. Daarnaast heeft de Odoo Helpdesk nog veel meer voordelen waardoor de productiviteit binnen jouw bedrijf kan worden verhoogd. Ben je geïnteresseerd of wil je weten wat de opties zijn voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op.

Meer over Helpdesk

Wil je meer weten over hoe de Helpdesk app werkt? Bekijk dan de video of neem contact met ons op.

 Contact