Bel ons gerust +31 (0) 85 333 000 8

             
                 

Vacatures bij Alpiek

Zoek jij een baan binnen een snel groeiend consulting bedrijf?

MKB Consultant

In een prachtig authentiek industrieel pand in het groene hart van Brabant, is Alpiek B.V. gevestigd. Een ambitieuze speler op de ERP markt die een serieuze groeispurt doormaakt!
Wil jij deel uitmaken van deze snel groeiende organisatie en ERP projecten uitvoeren bij mooie klanten? Dan nodigen we je graag uit te reageren!

De functie

Als Consultant binnen Alpiek is er ruimte om je te ontwikkelen in wat je leuk vindt en goed kunt. Primair ligt de focus op de implementatie van Odoo bij klanten.
Een traject start met het in kaart brengen van de klantwensen, het (positief) kritisch kijken naar de vraagstelling van de klant en het adviseren van de klant om uiteindelijk te komen tot een succesvolle implementatie en inrichting van het systeem.
Je werkzaamheden bestaan uit een combinatie van consulting, project management en implementatie. Meestal werk je samen met een collega bij een klant op locatie.
Bij voorkeur heb je al ervaring opgedaan of gewerkt met financiële- en/of logistieke pakketten. Een groot deel van je werk bestaat uit communicatie met de opdrachtgever, interne organisatie en software ontwikkelaars.
Kortom: een functie waarbinnen veel ruimte is voor ontwikkeling, eigen initiatief en groei!

Het profiel

Om succesvol te kunnen zijn in deze functie, beschik je over de volgende kenmerken:

  • Interesse om te werken met een laagdrempelige ERP oplossing

  • Stevige kennis van financiële- en/of logistieke processen

  • Sterke IT-affiniteit en ervaring met het vertalen van klantwensen naar IT-ontwikkeling

  • Zelfsturend

  • Sterk analytisch; plezier hebben in het uitzoeken en oplossen van problemen

  • Sterke communicatieve eigenschappen

De organisatie

Alpiek is dé implementatie partner voor het open source pakket Odoo in Nederland. Odoo is een klantvriendelijke totaaloplossing voor o.a. ERP, CRM, MRP, project management, HR, event organisatie etc. Deze oplossing is een groot deel van de Nederlandse markt aan het veroveren en Alpiek staat aan de vooravond hiervan.
De organisatie is inmiddels diverse jaren actief op de ERP markt, bestaat op dit moment uit 10 medewerkers en heeft een prachtige klantenportefeuille. De organisatie heeft een platte structuur zonder management lagen. Van de medewerkers wordt verwacht dat eigen verantwoordelijkheid en initiatief getoond wordt.
De cultuur is informeel, positief opbouwend, er is ruimte om fouten te maken en afspraak = afspraak. Alpiek biedt een interessante leeromgeving met veel ruimte en vrijheid. Vanwege de grote vraag in de markt naar Odoo is Alpiek aan het groeien en op zoek naar consultants. Op dit moment zijn er 3 vacatures vacant, waarbij de behoefte primair gericht is op financiële- en logistieke processen.

Het aanbod

  • Marktconform salaris

  • Ruimte voor opleiding en training

  • Alpiek biedt een interessante leeromgeving waar je snel resultaat kunt behalen. Er is veel ruimte en vrijheid voor eigen inbreng. Je gaat deel uitmaken van een sterk groeiende organisatie


Interesse? Stuur dan een reactie naar marc@alpiek.nl of bel 085 333 0008.