Bel ons op: 085 333 000 8        

             
                        Trotse partner van
Odoo afbeelding en tekstblok

Kies voor Odoo!


Waarom Odoo? Odoo is een all-in-one ERP systeem. Dit betekent dat alle administratieve IT wensen kunnen worden ingevuld met Odoo. 

Wil jij Odoo graag in jouw bedrijf implementeren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je graag en zullen je, als implementatie partner, in het proces ondersteunen en helpen waar dat dat nodig is.

Hieronder zetten we graag een paar voordelen van Odoo op een rijtje.     

Odoo • Tekst en afbeelding
Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Automatisering

Odoo ondersteunt je met jouw dagelijkse werkzaamheden in je bedrijf. Van CRM, marketing, verkoop, offertes, factureren, voorraadbeheer, inkoop, boekhouding, en nog veel meer!

Door Odoo te gebruiken worden alle gegevens opgeslagen op een centrale plaats en wordt alles aangestuurd vanuit één systeem. 

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Tijdsbesparing

Door de bedrijfsprocessen te automatiseren met Odoo, levert dit voor jou en je collega's een enorme tijdsbesparing en efficiëntieverbetering op.

Odoo koppelt namelijk alle gegevens binnen een bedrijf met elkaar, waardoor je niet elke keer jouw data opnieuw hoeft in te voeren in ieder systeem. 

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Meer plezier in je werk

Als een gevolg van het automatiseren van de bedrijfsprocessen en de tijdsbesparing, heb je meer tijd voor wat er echt toe doet: de activiteiten waar je kracht en energie uit haalt.

Plezier in je werk geeft immers het meeste en beste resultaat zowel op de korte als de lange termijn. 


Odoo training nodig?
Bekijk de trainingen in het Alpiek Trainingscentrum


Kom meteen
in aanraking met Odoo!


Wil je zelf ervaren hoe Odoo werkt?


Plan gratis een demo

Odoo afbeelding en tekstblok

Wie zijn wij?

Wanneer je beslist om Odoo in jouw bedrijf te implementeren, is het verstandig om met een Odoo-specialist in zee te gaan.

Alpiek BV is een van de grootste Odoo implementatie-partners in Nederland. We onderscheiden ons door onze brede kennis en ervaring en zorgen hiermee voor duurzame implementatie van Odoo. Deze kennis wordt dan ook gebruikt bij het voorkomen en oplossen van problemen waar u tegenaan loopt bij het implementeren van een ERP systeem als Odoo.

Wij helpen je graag verder en begeleiden overal waar nodig.

  Over Alpiek                 

Wereldspelers gebruiken Odoo, u ook?

Heineken, Hyundai, Toyota en 3.000.000 andere

gebruikers zijn je inmiddels al voor gegaan.


Neem contact op

Odoo CMS - een grote afbeelding