Medewerkers aan het woord

Leer onze (nieuwe) medewerkers kennen

Onze consultant: Rob

Ik ben Rob Marinussen, 43 jaar, getrouwd en vader van 2 kinderen. Geboren en getogen in Tilburg maar sinds 4 jaar woonachtig in Oisterwijk. Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin, langs de sportvelden van de kinderen of speel ik zelf een potje padel. 

Na mijn IT studie ben ik mijn loopbaan begonnen bij een Allround IT bedrijf in Tilburg

Rond 2002 was er een dip in deze sector waardoor ik de overstap heb gemaakt naar een geheel ander bedrijf. 

Ik ben bij het sieraden merk JOSH gaan werken. Toen nog een bedrijf in de opstartfase maar ondertussen uitgegroeid tot één van de bekendere sieraden merken van Nederland. Gedurende 18 jaar heb ik daar een mooie periode meegemaakt en nagenoeg alle facetten van een productie bedrijf / retail leverancier doorlopen. Maar altijd is daar de connectie met IT gebleven door middel van netwerkonderhoud en het inrichten en onderhouden van een ERP systeem.

Sinds mei van dit jaar ben ik begonnen bij Alpiek en heb ik kennis gemaakt met Odoo, een all-in-one ERP systeem

Bij Alpiek wil ik de door mij opgedane ervaringen inzetten bij het inrichten van Odoo zodat onze klanten optimaal gebruik kunnen maken van de beschikbare functionaliteiten die het systeem te bieden heeft. 

Ik zal mij bezig gaan houden met het behandelen van helpdesktickets, nieuwe installaties en ondersteunen van bestaande installaties.

Wellicht spreken wij elkaar in de toekomst!


Onze controller: Erwin

Ik ben Erwin Van Doorslaer en sinds 1 juli 2021 actief bij Alpiek als controller/consultant.
Na een  opleiding bedrijfseconomie (Universiteit Antwerpen) en een MBA ( Universiteit Leuven) ben ik mijn loopbaan begonnen als extern accountant. Vervolgens heb ik onder meer gewerkt op de studiedienst en de afdeling beursoperaties van een bank, bij een private equity groep, als financieel directeur van een woningbouwcorporatie.
Na een opleiding tot registercontroller (Nijenrode) ben ik business controller geworden van bouwproductiebedrijven. Recent was ik controller Vastgoed en Interne Zaken van TU/e. In al die jaren heb ik schat aan ervaring opgedaan op financieel-economisch gebied. 

Door Corona ben ik gaan nadenken wat ik de volgende tien jaar van mijn werkzame leven nog zou willen doen en dat is dus Alpiek/Odoo geworden. Bij Alpiek heb ik een weliswaar kleinere, maar wel heel warme, eerlijke en menselijke club collega’s gevonden. In de komende tijd wil ik mij er vooral op toeleggen hoe onze klanten het beste uit de accounting app van Odoo kunnen halen en ook gebruik kunnen maken van de spreadsheetmogelijkheden binnen Odoo om over goede stuurinformatie te beschikken.


Team marketing: Daan

Mijn naam is Daan Ebeling Koning. Ik werk freelance een aantal uur in de week voor Alpiek en houd me bezig met corporate communication. Dit houdt onder andere in dat ik de website alpiek.nl en odoo.nl beheer.

Klanten van Alpiek die hulp nodig hebben bij de inrichting van de eigen (Odoo) website, kunnen mij daarvoor benaderen: info@alpiek.nl