Medewerkers aan het woord

Leer onze (nieuwe) medewerkers kennen

Customer succesmanager Kim

Ik ben Kim Lukkenaar en sinds 1 maart ben ik onderdeel van het Alpiekteam.

Als customer succesmanager verzorg ik het relatiebeheer. Zowel tijdens het implementatieproces van Odoo, maar zeker ook erna. Wat zijn de eerste ervaringen met het nieuwe systeem en hoe ervaren klanten tevreden de samenwerking met Alpiek? Is er behoefte aan extra ondersteuning? Zijn er plannen om een volgend proces te verbinden met een nieuwe applicatie? Het kunnen vragen zijn tijdens gesprekken met klanten. 

Ik heb een prachtige rol als spin in het web en ben ervan overtuigd dat we er als Alpiekteam voor zorgen dat Odoo voor klanten een succes wordt. Ik kijk ernaar uit hieraan bij te dragen en klanten te ontmoeten.

Naast de rol van customer succesmanager ben ik HR-manager binnen Alpiek.

Een uitdagende combinatie waar ik me volledig voor wil inzetten.


Developer Frances

Mijn naam is Frances Vugts en ik werk sinds 1 november 2021 voor Alpiek als Software Developer.

Ik woon in Boxtel met een poes genaamd Muis. In mijn vrije tijd sta ik graag op de tennis- of padelbaan. Daarnaast vind ik het leuk om met vrienden een potje te kaarten, mee te doen met een pubquiz of een terrasje te pakken.

Voordat ik bij Alpiek kwam werken heb ik gewerkt in de detachering binnen de utilitybranche totdat ik mezelf heb omgeschoold tot Software Developer. Na het behalen van mijn diploma heb ik een jaar ervaring opgedaan als Developer en was ik verantwoordelijk voor een wat kleiner softwareprogramma.

Nu ben ik bij Alpiek aan de slag gegaan met Odoo wat een stuk groter is en daarmee een hele mooie nieuwe uitdaging. Binnen Alpiek houd ik me bezig met het ontwikkelen van maatwerk voor de verschillende klanten. Mooi om te zien hoeveel mogelijkheden er zijn met het Odoo-pakket! En daarnaast werk ik bij Alpiek ook nog eens met een hele leuke club mensen.

Consultant Rob

Ik ben Rob Marinussen, 43 jaar, getrouwd en vader van 2 kinderen.

Geboren en getogen in Tilburg maar nu woonachtig in Oisterwijk. Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin, langs de sportvelden van de kinderen of speel ik zelf een potje padel. 

Na mijn IT studie ben ik mijn loopbaan begonnen bij een Allround IT bedrijf in Tilburg. Rond 2002 was er een dip in deze sector waardoor ik de overstap heb gemaakt naar een geheel ander bedrijf: JOSH sieraden. Toen nog een bedrijf in de opstartfase maar ondertussen uitgegroeid tot één van de bekendere sieraden merken van Nederland. Gedurende 18 jaar heb ik daar een mooie periode meegemaakt en bijna alle facetten van een productiebedrijf/retail- leverancier doorlopen. Maar altijd is daar de connectie met IT gebleven door middel van netwerkonderhoud en het inrichten en onderhouden van een ERP-systeem.

Sinds mei 2021 werk ik bij Alpiek. Ik zet mijn ervaringen in bij het inrichten van Odoo. Zo kunnen onze klanten optimaal gebruik maken van alle functionaliteiten van het systeem. 

Ik houd me bezig met het behandelen van helpdesktickets, nieuwe installaties en ondersteunen van bestaande installaties.

Controller Erwin

Ik ben Erwin Van Doorslaer en sinds 1 juli 2021 actief bij Alpiek als controller/consultant.

Na mijn opleiding bedrijfseconomie (Universiteit Antwerpen) en MBA (Universiteit Leuven) begon ik mijn loopbaan als extern accountant. Vervolgens werkte ik onder meer op de studiedienst en de afdeling beursoperaties van een bank, bij een private equity groep, en als financieel directeur van een woningbouwcorporatie. Na de opleiding tot registercontroller (Nijenrode) werd ik businesscontroller van bouwproductie-bedrijven en daarna controller Vastgoed en Interne Zaken van TU/e. Zo heb ik een schat aan ervaring opgedaan op financieel-economisch gebied. 

Door corona ben ik gaan nadenken wat ik de volgende tien jaar van mijn werkzame leven zou willen doen en dat is Alpiek/Odoo geworden. Bij Alpiek heb ik een kleinere, heel warme, eerlijke en menselijke club collega’s gevonden.
Ik wil me vooral toeleggen op hoe onze klanten het beste uit de accounting-app van Odoo kunnen halen. Maar ook hoe gebruik ze kunnen maken van de spreadsheetmogelijkheden binnen Odoo om zo over goede stuurinformatie te beschikken.

Websitebuilder Daan

Mijn naam is Daan Ebeling Koning. Ik 
ben betrokken bij het beheer van de websites alpiek.nl en odoo.nl.

Klanten van Alpiek die hulp nodig hebben bij de inrichting van de eigen (Odoo) website, kunnen mij daarvoor benaderen: info@alpiek.com.