Bel ons gerust: 085 333 000 8

Wat is Odoo?

Dé alles-in-één oplossing voor het bedrijfsleven

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Perfecte business apps

Odoo is een open source ERP-systeem, waarmee al jouw administratieve IT wensen kunnen worden ingevuld. Dit alles-in-één pakket is ontwikkeld door Fabien Pinckaers in 2003 en is momenteel het snelst groeiende bedrijfssoftware pakket ter wereld!

Odoo biedt diverse bedrijfsapplicaties voor al uw zakelijke doeleinden zoals een website-builder, CRM, MRP, inkoopbeheer, facturatie, boekhouden, email-marketing en nog veel meer. Al deze applicaties zijn met elkaar gekoppeld in één systeem. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat de uren die je hebt gewerkt en ingevuld bij een bepaald project direct in je urenstaten worden toegevoegd, zonder dit ergens weer in te moeten vullen. Dit geldt voor alles dat van belang is voor jouw bedrijf.

Daarnaast is Odoo te gebruiken op je laptop, computer, tablet of mobiele telefoon. Waar je ook bent, je hebt altijd toegang tot je documenten en de mogelijkheid om erin te werken. Wanneer u overweegt Odoo te proberen of te implementeren in uw bedrijf, zorgen wij ervoor, als trotse implementatiepartner van Odoo, dat we je waar nodig zullen ondersteunen.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Op weg naar succes

Werk nu nog efficiënter en boek mee resultaat met Odoo. In Odoo zijn alle modules met elkaar geïntegreerd. Bovendien neemt Odoo je administratieve taken weg, door deze taken te automatiseren. Hierdoor bespaar je tijd en kun je je focussen op wat echt belangrijk is. Als resultaat zal de productiviteit binnen je bedrijf worden verhoogd, ongeacht of het gaat om MKB of een groot bedrijf.

Wil je meer weten over de voordelen van Odoo?
Bekijk dan onze homepagina.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Waarom Odoo?

Odoo is uniek door de breedte van de oplossing en het aantal verschillende en brede modules, waardoor er voor ieder wat wils is. Informatie staat bij elkaar opgeslagen op één plaats, in één systeem. Daarnaast is het niet nodig om dure en soms frustrerende koppelingen aan te schaffen, aangezien Odoo dit in zijn eigen systeem aanbiedt met een breed scala aan modules. Ook is Odoo snel te implementeren, waardoor je binnen enkele uren live bent. Odoo is een open source ERP. Dit houdt in dat er zeer snel en gemakkelijk kan worden ontwikkeld. Hierdoor kan ons ontwikkelteam ervoor zorgen dat al je eisen en wensen worden vervuld.

Wil je Odoo uitproberen?

Dat kan! Vraag vandaag nog een demo aan.


Plan gratis een demo

Heb je vragen over Odoo, is er iets niet helemaal duidelijk of wil je gewoon meer informatie?
Vul dan je e-mailadres in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.
Verstuur